RT Buro Flow | Wie ben ik?
102
page-template-default,page,page-id-102,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Mijn naam is Anjetta Berkelmans-Buiter. Ik ben Remedial Teacher en eigenaar van RT Buro Flow.

Na ruim 30 jaar met veel plezier leerkracht, adjunct-directeur, remedial teacher en intern begeleider te zijn geweest op verschillende (Montessori) basisscholen, ben ik overgestapt op de individuele begeleiding van kinderen middels Remedial Teaching in mijn eigen praktijk.

Naast mijn PABO-diploma’s (regulier en Montessori) heb ik een aantal aanvullende opleidingen gedaan, zoals de Post HBO opleidingen Remedial Teaching en Leraar Speciaal Onderwijs Gedragsspecialist. Dit maakt mij een allround RT-er op het gebied van leer- en gedragsproblemen.

Om me te specialiseren heb ik een HBO Master Special Educational Needs gedaan. Ik ben afgestudeerd als Dyslexiespecialist. Dat heb ik aangevuld met de opleiding Behandelaar ERWD (ernstige reken- en wiskundeproblemen en dyscalculie).

Omdat een leven lang leren een van mijn motto’s is, ben ik in 2021 met veel plezier begonnen met de Premaster Orthopedagogiek aan de Universiteit van Amsterdam.

Met mijn RT Buro Flow geef ik individuele hulp op maat aan leerlingen die vastgelopen zijn in het onderwijsleerproces op de basisschool. Ik investeer veel in de opbouw van een goede relatie, waarbinnen het kind zich veilig voelt. Dit zie ik als voorwaarde om te komen tot leren. Ik erken de autonomie van het kind en bied kinderen structuur bij het ontwikkelen van de eigen competenties.

RT Buro Flow realiseert passend onderwijs door het intensiveren van instructies, het aanbieden van leerstof in kleine stappen en het voldoende laten oefenen om tot beheersing van de onderwijsdoelen te komen. Mijn doel is kinderen succeservaringen op te laten doen, waardoor het zelfvertrouwen toe zal nemen en kinderen in een Flow van leren komen.