RT Buro Flow | Wie ben ik?
102
page-template-default,page,page-id-102,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Mijn naam is Anjetta Berkelmans-Buiter. Ik ben Remedial Teacher en eigenaar van RT Buro Flow.

Na 25 jaar met veel plezier juf te zijn geweest op verschillende (Montessori) basisscholen ben ik overgestapt op de individuele begeleiding van kinderen middels Remedial Teaching. Daarnaast ben ik twee dagen per week verbonden aan een basisschool als intern begeleider, waar ik de leerlingenzorg coördineer en ook remedial teaching geef.

Naast mijn PABO-diploma’s (regulier en Montessori) heb ik een aantal aanvullende opleidingen gedaan, zoals de Post HBO opleidingen Remedial Teaching en Leraar Speciaal Onderwijs Gedragsspecialist. Dit maakt mij een allround RT-er op het gebied van leer- en gedragsproblemen.

Om me te specialiseren heb ik een HBO Master Special Educational Needs gedaan. Ik ben afgestudeerd als Dyslexiespecialist. Dat heb ik aangevuld met de opleiding Behandelaar ERWD (ernstige reken- en wiskundeproblemen en dyscalculie).

Met mijn RT Buro Flow geef ik individuele hulp op maat aan leerlingen die vastgelopen zijn in het onderwijsleerproces op de basisschool. Ik investeer veel in de opbouw van een goede relatie, waarbinnen het kind zich veilig voelt. Dit zie ik als voorwaarde om te komen tot leren. Ik erken de autonomie van het kind en bied ruimte voor het ontwikkelen van de eigen competenties.

RT Buro Flow realiseert passend onderwijs door het intensiveren van instructies, het aanbieden van leerstof in kleine stappen en het voldoende laten oefenen om tot beheersing van de onderwijsdoelen te komen. Mijn doel is kinderen succeservaringen op te laten doen, waardoor het zelfvertrouwen toe zal nemen en kinderen in een Flow van leren komen.